Om TøjDeal

Hvem er vi?

Leder du efter lækkert og smart profiltøj til en god pris? Så er du kommet til det rette sted. Hos TøjDeal er vi klar til at hjælpe dig.

Smart tøj i høj kvalitet

Hos TøjDeal samarbejder vi med kvalitetsbevidste leverandører som ID® og MASCOT og derfor kan du med sikkerhed finde lækkert og smart profiltøj i høj kvalitet hos os. Ens for begge tøjmærker, er tøj med en god pasform og komfort, der ikke går af mode og tøj, der er lavet på slidstærke og farvefaste materialer, som holder farve og form vask efter vask.

Hos TøjDeal har vi et bredt sortiment til både mænd, kvinder og børn. På vores webshop finder du t-shirts, poloshirts, shorts, sweatshirts, sweatpants, softshell jakker og meget meget mere.

Profiltøj til private og erhverv

TøjDeal er et underfirma af Server Group DK, som også ejer Skan Tryk. Så skal du bruge firmatøj med logo behøver du ikke lede længere. Skan Tryk leverer tekstiltryk i topkvalitet og vi står klar til at hjælpe dig med at trykke logo på det tøj du bestiller.

Server Group DK har forhandlet en række gode aftaler med producenter af profiltøj og derfor kan vi hos TøjDeal tilbyde kvalitets profiltøj til både private og erhverv til en rigtig god pris.

Hvis du eller din virksomhed har nogle særlige ønsker eller behov skal du ikke tøve med at kontakte os på info@toejdeal.dk eller +45 6915 1110, så kan vi sammmen finde den helt rigtige løsning.

Er der noget vi kan hjælpe med? Så hører vi meget gerne fra dig!